Nico Ras (Nico Ras)

Nico Ras (Nico Ras)

Üyemiz kendi hakkında henüz bir bilgi yazmadı.



Aşağıda kullanıcımızın yazdığı yazılar listelenmektedir.



project

Düşük Harmonik Distorsiyonlu, Yüksek Dinamikli Ön Yükselteç

Nico Ras tarafından, 10 Şubat 2007 tarihinde yazıldı. Son güncelleme; 09 Şubat 2007; 22.00

Düşük Harmonik Distorsiyonlu ve Yüksek Dinamikli Ön Yükselteç HI-FI MOSFET amplifikatör projemizi yayınladıktan sonra, bu amplifikatöre yaraşır kalitede, birbirini tamamlayıcı bir ön yükselteç (preamplifikatör) devresi yayınlamaya karar verdik. Ses uzmanımız Nico Ras'ın hazırladığı "Düşük Harmonik Distorsiyonlu ve Yüksek Dinamikli Ön Yükselteç" projesini sizlere sunuyoruz.

Bu önyükseltecin en önemli özelliği, çok düşük harmonik distorsiyona (THD < 0.000016%) ve geniş dinamik aralığa sahip (2Hz - 100KHz) olmasıdır. Sistem, tam komplemer simetrik A sınıfı yapıya sahiptir ve iki farklı ancak şasiye göre iki tam simetrik devreye sahiptir. Yazının devamında ayrıntılı bilgileri bulacaksınız.

Devamını Oku »
project

100W MOSFET "Gerçek HI-FI" Güç Amplifikatörü

Nico Ras tarafından, 03 Şubat 2007 tarihinde yazıldı. Son güncelleme; 02 Şubat 2007; 22.00

Tekrar selam DIYAudio dostları! Bu seferki projemiz, tek kanal HI-FI bir MOSFET amplifikatör.

Bu amplifikatörün temel özelliği basit dizaynı ve basit montajıdır. Lütfen devrenin basitliğine bakarak kendisinden basit sonuçlar beklemeyin. Unutulmamalıdır ki pek çok hi-end amplifikatör çok basit ama kaliteli tasarımlara sahiptir.

Genel teknolojik kuram gereği daha az parça daha az sorun demektir. Sisteminize ek güç takviyesi için oldukça etkilidir. Yazının devamında ayrıntılı bilgileri bulacaksınız.

Devamını Oku »